Kutatási napló – éves kutatási és tervezési munkánk összefoglalása

evvegi_grafikon

2012 október óta foglalkozunk a Magdolna negyeddel és 4 szociális szolgáltatóhelyiség  tervezésével – – mosoda, információs szolgáltató iroda, családfejlesztő központ és kirekesztett nők klubja.

Az egész éves kutatási és tervezési munkánkat egy kutatási napló formájában foglaltunk össze. A napló eseményeit 4 kategóriába osztottuk: helyszín, tervezés, előképek és közösség. Utólag értékeltünk az egyes lépések jelentőségét és fontosságát az egész év szempontjából. Ebből állt össze a képen látható diagram. Minden eseményhez tartozik egy rövid leírás, és sok esetben egy képes beszámoló is. A fontosságot jelző “csáp” tetején pedig szubjektív, személyes gondolataink vannak.

A kutatási napló interaktív prezi formátumban készült – a linkre kattintva (pár perc várakozás után – kérjük és köszönjük  a türlemet :) megjelenik a teljes napló. A nyílakkal előre haladva megnézhetjük a szerkesztett előadást. Amennyiben azonban egy-egy esemény jobban érdekel minket, rá tudunk zoomolni – és részletesen megnézni a róla szóló beszámolót.

Az év végi prezentáció során csak pár fontosabb eseményt emeljük ki, a kutatási napló azonban teljes – minden ez évi lépést tartalmaz. Jó böngészést kívánunk.

A kutatási napló erre a linkre kattintva nyílik meg: http://prezi.com/zkhv3sd30khg/